Kort om Svenska Spel

Visste du att Svenska Spel är Sveriges största spelföretag? Förmodligen gjorde du eller kunde du anta det. Svenska Spel ägs av staten och skiljer sig från många andra spelföretag just på grund av detta. Vinsten som Svenska Spel går årligen går tillbaka till samhållet i form av finnansiering av sjukvård, forskning med mera. De är även svensk idrots största sponsor och du har säkert sett Svenska Spels logga på många ställen när det kommer till idrott i Sverige.

Svenska Spel bildades är 1997 då AB Tipstjänst och Penninglotteriet AB slogs samman. Du hittar förutom de spel vi har resultat till här på Extravinst.se spel så som bingo, poker, skraplotter med mera. I barer och bingohallar stöter du på slotmaskiner och i våra tre största städer plus Sundsvall hittar du Casino Cosmopol, dotterbolag till Svenska Spel, där du kan spela roulette, slots, blackjack och mycket annat.

Svenska Spel har runt 1700 medarbetare och huvudkontoret hittar du i Visby på Gottland. Under 2012 gjorde Svenska Spel 409 personer till miljonärer. Det är över en per dag. Totalt betalades 13 miljarder ut i vinst under samma är. Enorma siffror men samtidigt som omsättningen ligger i denna nivå, går Svenska Spel mycket för att informera om riskerna med spel, spelansvar med mera. De har en del spelansvarsverktyg för att du inte ska fastna i ett spelberoende vilket många andra spelföretag inte har i denna utsträckning.

Du spelar enklast på Svenska Spel genom att gå till ett lokalt ombud eller spela direkt via datorn eller telefonen genom svenskaspel.se.

Svenska Spel idag

Nyhetsbrev

Vi skickar ut experttips, nyheter och annan information relaterad till betting. För att ta del av detta, registrera dig till vårt nyhetsbrev h'r nedan.

Logga in

Användarnamn:

Lösenord:

Glömt lösenordet?

Bli medlem!

Stäng
0.04026