Information

Vad är Extravinst.se för sida?

Här på Extravinst.se tävlar vi och ser vem som tippar bäst på veckans Stryktips (fler spel kommer inom kort).
På vår sida kostar ingenting och inga vinster betalas heller inte ut av oss, då du enbart jämför resultat på vår sida. Så registrera enbart rader som du spelat på Svenska Spel, annars går du miste om eventuell vinst!

Du får varje vecka möjlighet att registrera en enkeltrad till Stryktipset hos oss, och efter att resultatet släppts av Svenska Spel kommer topplistan att uppdateras. Hur står du dig mot våra nuvarande medlemmar? Har du någon chans?


introduktion

Hur hanteras mina uppgifter?

Extravinst.se förbinder sig att i enlighet med PUL (personuppgiftslagen) skydda din integritet och ej ge ut dina uppgifter till tredje part. Alla lösenord sparas i krypterat format.

Resultatservice

Extravinst.se erbjuder även resultat till de flesta spel som går att finna hos Svenska Spel. Du hittar exempelvis resultat till stryktipset, lotto, keno med flera spel.

Experttips

Vi publicerar i dagsläget experttips till stryktipset och europatipset från Svenska Spel på vår sida, och hoppas att inom kort kunna publicera unika experttips från samarbetspartners etc. Är du en av dem som gillar att prata fotboll och spel? Hör av dig, kanske är det just dig vi letar efter!

Svenska Spel idag

Nyhetsbrev

Vi skickar ut experttips, nyheter och annan information relaterad till betting. För att ta del av detta, registrera dig till vårt nyhetsbrev här nedan.

Logga in

Användarnamn:

Lösenord:

Glömt lösenordet?

Bli medlem!

Stäng
0.03654