Europatipset - experttips från Dagens Spel AB

- Eurojackpot: ca 189 miljoner kr - - Drömvinsten: ca 81 miljoner kr - - Vikinglotto: ca 30 miljoner kr - - Måltipset: ca 4 miljoner kr -

Nedan hittar du experttips för kommande europatips. Sidan uppdateras flera gånger per dag för att se till så att du alltid hittar den färskaste informationen här. Experttipset från Mats Forslut brukar komma ett par dagar innan matcherna drar igång, och övrig information uppdateras kontinuerligt.

vecka 48 2015

1. Liverpool - Swansea - 1

Visst kan vi snacka om Klopp-effekt hos Liverpool! Bommen mot Crystal Palace sved ju men 4-1 borta mot Man City... Det var länge sedan Liverpool såg så vasst ut. Det går fortfarande att få fin kontakt med den absoluta toppen. Hemma på Anfield har det strulat en del men denna uppgift brukar man gilla och nu är det ett Swansea med tveksam form som gästar. Givetvis är ettan trolig, dock väldigt hög procent. Krysset svårt att lämna.

Andra tippar

1X2
Svenska folket84%11%5%
Tio tidningar
Oddset1.444.157.00


2. Norwich - Arsenal - 2

Arsenal sliter en del för dagen, inget snack om saken. Förlusten mot West Bromwich sved och läget i truppen är sällan bra. Behöver segern här och det är förstås vettig chans - men Norwich är inte ofarligt. Fallit med uddamålet i bortamatcherna mot City och Chelsea på slutet och säljer sig säkerligen dyrt här. Precis som Liverpool har Arsenal onekligen blivit överstreckat och även här har kryssgarderingen ett uppenbart värde.

Andra tippar

1X2
Svenska folket9%17%74%
Tio tidningar
Oddset5.604.101.53


3. West Ham - West Bromwich - 2

Flera sköna skrällar av West Ham under hösten men senast var man chanslöst i derbyt mot Tottenham och formen känns fallande. West Bromwich har härdats mot topplag på sistone och senast höll man ju undan till seger mot Arsenal. Lär stå stadigt här och vi är inte alls främmande för skrällen. Chanstvåan kommer först!

Andra tippar

1X2
Svenska folket56%27%17%
Tio tidningar
Oddset1.983.153.90


4. Eibar - Real Madrid - 2

Real Madrid är onekligen skakat efter förnedringen i El Clasico... Var sedan i Ukraina och brände en del krut i veckan - och nu väntar succémotstånd. Eibar är ju en jättehit och är faktiskt bara fyra pinnar bakom Real. Raden 3-2-1 här hemma respekteras. Vi kan ändå tänka oss att Real "laddar ur" och då vinner enkelt men tja, till dessa procent är det ingen rolig spiktvåa att banka in...

Andra tippar

1X2
Svenska folket6%12%82%
Tio tidningar
Oddset7.005.001.36


Spela Europatipset på Svenskaspel.se

5. Rayo Vallecano - Athletic Bilbao - 2

Athletic Bilbao har definitivt formen på plats och framförallt är offensiven het. Att bortaspelet är ojämnt bekräftades dock förra helgen, torsk mot Granada. Viktigt att nu direkt slå tillbaka för att behålla kontakten uppåt och vi gillar uppgiften. Vallecano har förvisso vunnit en del i hemmaspelet men inte mot så här farligt motstånd. Bra bortafeeling och roligt spikbud!

Andra tippar

1X2
Svenska folket30%29%41%
Tio tidningar
Oddset2.973.402.25


6. Sevilla - Valencia - X

Två besvikelser. Blytunga förluster för bägge lagen i veckans Champions League och i ligaspelet har båda tappat mark, framförallt Sevilla som helt enkelt inte är lika vasst denna säsong. Slog förvisso Real Madrid i förra hemmamatchen och har inte torskat hemma mot Valencia sedan 2004 - men vi håller ändå bortalaget nivån högre för dagen och börjar med delad pott.

Andra tippar

1X2
Svenska folket52%27%21%
Tio tidningar
Oddset1.683.904.45


7. Chievo - Udinese - 1

Sköna segrar för bägge lagen förra helgen! Chievos bortaseger mot jumbon Carpi går inte att snacka upp men ändå viktigt, första segern sedan september. Trots den tyngre perioden har intrycket ändå varit ganska stabilt. Lite värre för Udinese men man höll undan mot Sampdoria senast. Kommer hit och söker en pinne - kan lyckas men inte mer än så. 1X är tryggt.

Andra tippar

1X2
Svenska folket45%34%21%
Tio tidningar
Oddset2.103.103.65


8. Empoli - Lazio - 2

Ska Lazio ha någonting med de fina placeringarna att göra måste bortaspelet GENAST skärpas till. Har torskat fem av sex bortamatcher - och dessutom bränt hemma på sistone. Empoli har gjort det bättre än väntat och poängen i derbyt borta mot Fiorentina var ju riktigt snygg, nosade rentav på seger. Vi lutar ändå åt bortasegern här, om Lazio hittar rätt bör klassen betala sig.

Andra tippar

1X2
Svenska folket26%29%45%
Tio tidningar
Oddset2.903.102.45


9. Palermo - Juventus - 2

Juve-lyftet fortsätter, som väntat. 1-0 i klassikern mot Milan följdes av samma segersiffror mot Man City och därmed säkrades Champions League-avancemanget. Fortfarande mycket jobb att göra i Serie A-spelet men man närmar sig... Palermo en liten besvikelse och hemmastyrka på Sicilien har inte varit lika påtaglig denna höst. Juventus har 18-0 i poäng och 10-0 i mål mot Palermo på de sex senaste... Luktar väl 0-1?

Andra tippar

1X2
Svenska folket8%17%75%
Tio tidningar
Oddset6.103.701.55


Spela Europatipset på Svenskaspel.se

10. Augsburg - Wolfsburg - 2

Intressant match. Wolfsburg var i Ryssland i veckan och vann urstarkt mot CSKA Moskva, bra chans till Champions League-avancemang nu. 6-0 mot Bremen i ligan förra veckan och man jagar tvåan Dortmund. Småfarlig uppgift nu, dock. Augsburg har krisat under hösten men visar klar bättring. Vann detta möte i våras och brukar kunna vara bra mot de bästa. Får Wolfsburg upp farten ska det ändå bli bortaseger men en liten varning är på sin plats.

Andra tippar

1X2
Svenska folket19%23%58%
Tio tidningar
Oddset3.203.352.10


11. B.Leverkusen - Schalke - 1

Leverkusen var ineffektivt borta mot Bate i veckan och därmed blir det med all sannolikhet inget CL-avancemang. Trist missräkning. Schalke har haft svårast möjliga program på sistone och även detta tillhör ju säsongens absolut tuffaste matcher. Bra chans för ett retat Leverkusen att slå tillbaka, procenten dock i högsta laget.

Andra tippar

1X2
Svenska folket64%22%14%
Tio tidningar
Oddset1.603.855.00


12. Bordeaux - Caen - X

Hösten har varit tung och stökig för Bordeaux. Lite bättre på sistone men i torsdags brände man mycket kraft borta mot Liverpool - torsken innebar att chansen till avancemang försvann. Caen är sensationell tabelltrea inför denna omgång. Kommer inte att hålla och formen är nedåt men laget har ett starkt försvar och uppgiften är hygglig. Caen kan störa!

Andra tippar

1X2
Svenska folket62%22%16%
Tio tidningar
Oddset1.873.353.95


13. Marseille - Monaco - 1

Två storheter som inte kan vara nöjda med säsongen hittills. Hos Marseille har det, som vanligt, stormat - men stundtals har man ändå visat klass. Bortasegern mot St Etienne senast var stark och den vassa insatsen hade vi på känn. Viktigt, viktigt nu och visst är Marseille ett spetsigare lag än Monaco. Marseille känns sällan tryggt att lita helhjärtat på men vi gillar onekligen segerchansen på nytt.

Andra tippar

1X2
Svenska folket49%32%19%
Tio tidningar
Oddset1.933.303.75


Klicka här för att gå till Europatipset på Svenska Spel

Med konto hos Svenska Spel slipper du spelkvitto och får även betydligt bättre överblick och kontroll över dina spel. Klicka här för att registrera ett.

Nyhetsbrev

Vi skickar ut experttips, nyheter och annan information relaterad till betting. För att ta del av detta, registrera dig till vårt nyhetsbrev här nedan.

Logga in

Användarnamn:

Lösenord:

Glömt lösenordet?

Bli medlem!
0.01845